Utbildningsledare till utbildningsavdelningen

Vi söker dig som vill vara med och bidra i den individuella studievägledningen av blivande specialistpsykologer och i den kursverksamhet som Psykologförbundet driver. Du kommer att bistå i handläggning av olika utbildningsärenden och i planering och hantering av specialistkurser. Arbetet innebär både att självständigt driva utbildningsfrågor och att samarbeta inom ramen för ett team.

Utbildningsvdelningen på Psykologförbundet har till uppgift att driva och utveckla specialistutbildningen för legitimerade psykologer. Vi erbjuder blivande specialister och kursanordnare stöd och vägledning och administrerar utbildningen. Specialistutbildningen befinner sig just nu i ett utvecklingsskede och behöver extra resurser under det närmaste året.

Vi söker dig som har

  • högskoleutbildning inom psykologi.
  • erfarenhet av och god kompetens inom pedagogisk verksamhet/utbildningsområdet.
  • god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta och är resultatinriktad. För att trivas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och har lätt för att ingå i och vara en del av ett team med personer som har annan yrkesbakgrund än du.

 Det är dessutom meriterande om du har

  • psykologlegitimation
  • intresse och erfarenhet av utvecklingsarbete
  • god kommunikationsförmåga


Vilka är vi?
Sveriges Psykologförbund är ett professions- och fackförbund för psykologer. Vi växer och är idag cirka 12 000 medlemmar. Förbundet har ett litet, professionellt kansli om knappt 20 personer och ger medlemsnytta genom rådgivning och förhandling i arbetsmarknads- och professionsfrågor, genom kommunikations- och påverkansarbete, samt genom att driva en specialistutbildning för psykologer. Förbundet är en del av Saco och kansliet ligger i centrala Stockholm. Just nu arbetar kansliets medarbetare på distans på grund av pandemin.

Anställningen är en tidsbegränsad visstidsanställning om ett år med tillträde snarast.

Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder goda anställningsvillkor.

Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta avdelningschef Ulrika Eskner Skoger, ulrika.eskner.skoger@psykologforbundet.se, eller facklig representant Linda Solberg linda.solberg@psykologforbundet.se

Välkommen med din ansökan senast 15 mars 2021. Mejla ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dina erfarenheter som matchar den bakgrund och kompetens vi söker till: jobbansokan@psykologforbundet.se. Glöm inte att skriva ”Ansökan utbildningsledare” i ärenderaden.