Verksamhetsansvarig Utbildning och kursgivning (IHPU)

Vi söker:
Psykolog med stort intresse för utbildningsfrågor och kursgivning

Arbetsuppgifter:
Du ansvarar för att analysera behovet av kurser för olika grupper av psykologer, både blivande specialister, psykologer verksamma i en specialistfunktion samt andra grupper av psykologer. Du ansvarar även för att utifrån psykologi som kunskapsområde skapa kurser riktade till andra yrkesgrupper än psykologer. Du är motor i arbetet, har strategisk blick och ser till att relevanta administrativa rutiner runt kurserna finns på plats, samt samarbetar med övriga funktioner på Psykologförbundets kansli.  Rollen är operativ.

Du arbetar tillsammans med den centrala studierektorn för specialistutbildningen och en utbildningshandläggare och har även personalansvar. Du rapporterar till förbundsdirektören.

Vi tror att du:
- Är legitimerad psykolog
- Har erfarenhet av att bygga kurser
- Har känsla för marknadsföring och sälj
- Har erfarenhet från ledarroll
- Tycker om att arbeta i team

På Sveriges Psykologförbunds kansli arbetar 23 personer. Vår verksamhet omfattar förhandlingsverksamhet, påverkansarbete i olika professionsfrågor, kommunikationsarbete i flera kanaler, specialistutbildning för psykologer samt kursgivning inom ramen för förbundets helägda bolag IHPU. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så fort som möjligt.

Om du har frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrika Edwinson, Förbundsdirektör

Facklig kontakt: Eva shaw

Intervjuer sker löpande men vi vill ha din ansökan senast den 16/3-18.Skicka din ansökan till jobbansokan@psykologforbundet.se och skriv "Verksamhetsansvarig (IHPU)" i ämnesraden.

I denna rekrytering har vi redan tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.