2020-05-05

Kära medlemmar - Psifos och covid-19

Nu börjar vårterminen lida mot sitt slut och vi närmar oss sommaren. Denna vår har inneburit stora förändringar i allas vår vardag och ingen går oberörd. Psifos styrelse gör sitt bästa för att upprätthålla sitt arbete med att verka för viktiga förskole- och skolfrågor i olika sammanhang trots att arenor som Almedalen och ISPA ställts in.Styrelsen vill i detta brev passa på att tacka er alla ute i verksamheterna för ert fantastiska arbete, psykologer behövs i tider som dessa i förskola och skola.

Kompetensdagarna

Utifrån den pågående pandemin och de restriktioner som myndigheterna gått ut med har styrelsen i dialog med Malmös och Borås arrangörsgrupper beslutat att ställa in Kompetensdagarna 2020. Malmö kommer istället att arrangera Kompetensdagarna 2021 och Borås arbetar för att kunna arrangera Kompetensdagarna 2022.


Psifos årsmöte 2020

Psifos årsmöte kommer äga rum men i annorlunda form detta år. Styrelsen arbetar för att kunna genomföra årsmötet digitalt och kommer att återkomma med mer information i god tid innan årsmötet.

Psykologförbundets sammanställning av information och svar på vanligt förekommande frågor om covid-19 hittar du här.


Psifos logga

 

Ta hand om varandra!

/Psifos styrelse