Hotell

För Psifos kompetensdagar 2019 finns ett antal hotellrum reserverade på Steam Hotel i Västerås. I samband med att du anmäler dig till kompetensdagarna har du också möjlighet att boka rum på Steam Hotel, och på den här sidan hittar du mer information om Steam Hotel, priser, kontaktinformation samt vilkor för rumsbokning.

Säng i hotellrum med fönsterSweden MEETX AB är den officiella leverantören av hotellrum för besökare till Psifos Kompetensdagar 2019 som kommer att äga rum på Steam Hotel i Västerås.

Ett antal hotellrum har reserverats på Steam Hotel i Västerås. Du bokar ditt hotellrum i samband med anmälan och får en faktura. Alla angivna priser är i svenska kronor (SEK) och exklusive 12 % moms. Alla rum inkluderar frukost.

För personlig service, vänligen kontakta oss via e-post: psifos@meetx.se eller telefon: +46 (0) 31 708 86 90

Om Steam Hotel

Hotellobby med kristallkronaSteam Hotel är inte 18 våningar vid Mälarens strand. Steam Hotel är så mycket mer än 227 rum, ett 800 kvm stor Pool Club, rooftop-restaurang med hisnande utsikt, konferensrum med plats för 550 gäster, barer och utomhusterrass med pool. Steam Hotel är en destination för människor som vill uppleva mer och bli berörda, en plats för dig som inte nöjer dig med bra. En annan värld med en ny historia.

Pris enkel: 1482 SEK exkl. moms.
Pris dubbel: 1804 SEK exkl. moms.

Adress: Ångkraftsvägen 14, Västerås.

Avbokning av hotellrum

  • Fram till 8 veckor före ankomstdatum kan bokningen avbokas utan kostnad.
  • Från 8 till 6 veckor före ankomst – 50 % av rumskostnaden debiteras.
  • Från 6 till 4 veckor före ankomst – 80 % av rumskostnaden debiteras.
  • Vid avbokning från 4 veckor fram till första ankomstdatum är ingen återbetalning möjlig.

Vänligen notera att ändring av ankomst/avresedatum inom denna tidsfrist räknas som avbokning. Avbokningar och/eller ändringar måste alltid ske direkt genom Sweden MEETX psifos@meetx.se och inte till hotellet.