Medlemsträff i Göteborg
OBS Seminariet är fullsatt!

Vilka förutsättningar har de unga idag och vart är de på väg?

Välkommen till vår medlemsträff där du får lyssna till Philip Hwang och Ann Frisén som, tillsammans med Björn Nilsson, är författare till boken ” Ungdomar och unga vuxna” (Natur & Kultur).

Boken tar upp den senaste kunskapen kring ungdomars och unga vuxnas utveckling och livsvillkor och vänder sig till studerande och yrkesverksamma som träffar ungdomar och unga vuxna.

Författarna har mångårig erfarenhet av att forska och undervisa inom området, och är särskilt uppskattade för att presentera gedigen kunskap både tillgängligt och läsvänligt.

Efter föreläsningen blir det mingel där vi bjuder vi på lättare mat och dryck.

Läs mer om boken ”Ungdomar och unga vuxna” 

Föreläsarna

Philip Hwang är seniorprofessor i tillämpad psykologi vid Göteborgs universitet, leg. psykolog och leg. psykoterapeut. Hans forskning handlar främst om barns, ungdomars och unga vuxnas psykologiska utveckling.

Ann Frisén är professor i psykologi vid Göteborgs universitet och leg. psykolog. Hennes forskning rör ungdomars och unga vuxnas utveckling och livsvillkor – med speciellt fokus på identitet, kroppsuppfattning och mobbning.

Vi bjuder på biljett till Bokmässan

Du som kommer till träffen får en fribiljett till Bokmässan som går av stapeln 27-30 september.
Där kan du besöka Psykologiscenen för att lyssna till författare, psykologer, hjärn- och psykologiforskare, psykiatriker som bjuder på aktuell kunskap och intressanta samtal.
Psykologiscenens program

Praktisk information och anmälan

Datum: Onsdag 26 september 2018
Tid: Kl 17.30  (föreläsning pågår ca 1,5 timme, därefter mingel med lättare förtäring)
Plats: Gothia Towers, Mässans gata 24, Göteborg, Konferensrum J2, våning 2

Vi behöver din anmälan senast 18 september och det är ett begränsat antal platser. 
Medlemsträffen är kostnadsfri men vid utebliven närvaro utan avbokning debiteras 150 kr. För att undgå debitering meddelar du din avbokning till post@psykologforbundet.se