Saco LöneSök

Med Saco Lönesök har du tillgång till årligen uppdaterad unik, yrkesspecifik lönestatistik.

Här kan du hitta medellöner och uppgifter om lönespridning för olika åldersgrupper, examensår, utbildningar, arbetsmarknadssektor med mera.
Dessutom publicerar SacoLöneSök också partsgemensam statistik.

 

 

Se film om Saco LöneSök

Saco LöneSök i Mobilen

Vi ser att fler och fler använder sin telefon för att söka information och ta del av våra tjänster. Därför har vi gjort en helt mobilanpassad version av Saco Lönesök som är enklare, effektivare och mer lättillgänglig!

Där har vi anpassat statistiken för att du ska kunna använda den när du vill, var du än befinner dig och på det sätt som passar just dig bäst.

Det är enkelt att komma igång med tjänsten. Logga bara in i Saco Lönesök via ditt Sacoförbund, så kommer du direkt till lönestatistik som rör just ditt yrke.

På förstasidan gör du dina val. Här kan du välja att bryta ner statistiken i olika kategorier, till exempel examensår, befattning och arbetsmarknadssektor.

På resultatsidan ser du en tabell som visar lönestatistik utifrån de val du har gjort. Där presenterar vi hela lönespridningen för att du ska kunna få en uppfattning av ditt löneläge i en enda bild.

Behöver du hjälp att tolka siffrorna? Inga problem! Klicka bara på informationsknappen som du ser framför varje lön. Eller kontakta ditt Sacoförbund så hjälper de dig direkt!

Saco Lönesök finns för att du som är medlem i ett Sacoförbund ska ta kommando över din lön. Få tillförlitlig fakta, gör dina egna jämförelser och hitta dina argument.

Välkommen till Sveriges bästa statistik för akademikerlöner. Saco lönesök, nu i fickformat och anpassat för dig.

 

Gå direkt in på SacoLönesök>>>