Psifos kompetensdagar 2024 Jönköping

 

Anmälan

Anmälan till konferensen och hotellbokning görs online. Bekräftelse på deltagande får du omgående efter anmälan via e-mail. Anmälan öppnar i Mars 2024.

Anmälan  

Boka tidigt före 30/6

  • Medlem anmälan

SEK 

efter 30/6SEK 


Boka tidigt före 30/6

  • Icke medlem anmälan

SEK 

efter 30/6 SEK 


 Digitalt deltagande

  • Anmälan
SEK
 

Medlem i Psifos?

Är du osäker på om du är medlem kan du kolla genom att logga in på Min sida hos psykologförbundet där du hittar dina medlemsskap. 

Ännu ej tecknat medlemskap?

Du behöver inte vara medlem i Psifos för att få gå på Psifos kompetensdagar, men som medlem får du gå till ett rabatterat pris. Ett medlemsskap i Psifos kostar 204 SEK per år, du kan teckna medlemsskap här.


 

Deltagaravgiften inkluderar:

– Tillgång till konferensen onsdag den 18 september, torsdagen den 19 och fredagen den 20 september.

– Kaffe/te och luncher samtliga dagar.

– Konferensmiddag med underhållning, för medlemmar. För icke-medlemmar tillkommer en kostnad på 500 SEK (deltagande är valbart i anmälan).

 Alla priser är listade i sek och exkl. 25% moms.

Valbara pass

I anmälan kommer du att kunna välja mellan olika pass. 

Kommunikation

Under konferensen kommer vi kommunicera information via sms till deltagarna. Det är därför viktigt att du i anmälan anger rätt mobilnummer till den som ska delta (den mobil som deltagaren har med sig på konferensen).

Betalning

Konferensavgiften kan faktureras till angiven fakturaadress, alternativt betalas med kort via vår säkra PayEx lösning. Vid betalning mot faktura tillkommer en fakturaavgift om 49 kr.

Du kommer att få tre val i anmälan.

  • E-post: Fakturan skickas till e-postadressen som anges i fältet för E-post i fakturasteget
  • Post: Fakturan skickas med vanligt brev till adressen som anges i fakturasteget.
  • E-fakturering: Vid val av e-fakturering måste du ange vilken VAN-operatör ditt företag/organisation är anslutna till och som fakturan ska skickas till samt att fältet med elektronisk adress måste fyllas i korrekt, se information vid fältet för Elektronisk adress HÄR

Vid felaktigt angiven fakturaadress debiteras SEK 250 för omadressering och omsändning av faktura.

Sweden Meetx bekräftar och fakturerar inkl. moms. Betalningsvillkor är 30 dagar. Betalningen skall dock vara oss tillhanda innan mötet börjar.

Avbokning eller överlåtelse av anmälan

Anmälan är avbokningsbar fram tom 18 juli 2023 minus en avbokningsavgift på 500 kr exkl. moms. Från 14 juli 2023 är anmälan bindande men kan överlåtas till kollega inom samma organisation till en kostnad av 250 kr exkl.moms.

Vänligen meddela Sweden Meetx eventuell ändring eller avbokning via E- mail: psifos@meetx.se


 

Integritetspolicy

Vi värnar om att skydda din personliga integritet. De uppgifter vi ber dig om i anmälan är uppgifter vi behöver för att kunna genomföra mötet, logistiken, login, betalningar etc. på korrekt sätt. Vi kommer att lämna relevant information med våra samarbetspartners (resebyrå/hotell/anläggning och industri) med samma syfte. Varken vi eller våra samarbetspartners kommer att dela någon information vidare till tredje part. Vi kan komma att behålla ditt namn och epost-adress för framtida arrangemang, men du är alltid fri att avböja eventuella inbjudningar. Vi får inte registrera dina uppgifter utan ditt godkännande, genom att ni bekräftar och klickar på knappen ”Jag godkänner och har läst integritetspolicyn” i våra anmälningsformulär godkänner du att vi lagrar dina uppgifter enligt konferensens integritetspolicy.

Sweden Meetx AB och arrangören Psifos Kompetensdagar är gemensamt personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Läs hela integritetspolicyn för konferensen här >>