Chef

Chefer och ledare har en självklar del i Sveriges Psykologförbund, oavsett uppdrag och omfattning.

Som chef får du kvalificerad rådgivning i frågor som rör din lön, ditt anställningsavtal och din trygghet i anställningen likaväl som vi kan vara ditt bollplank när du vill ha någon att diskutera yrkesfrågor med. Vi erbjuder också seminarier och konferenser där du kan utveckla din ledarroll och fylla på med inspiration.

Rådgivning och support

Du får kvalificerad rådgivning om dina egna villkor, ditt uppdrag och din roll som chef och ledare.

Förhandlingshjälp

Om du får problem i din anställning så hjälper vi dig. Du tar en första kontakt med vår medlemsrådgivning på telefon 08-567 06 400 och via den får du kontakt med förbundskansliets medarbetare, både jurister och ombudsmän.

Inkomstförsäkringen kan även chefer behöva

Som medlem i a-kassan tillhör du Akademikernas a-kassa som har en av de lägsta avgifterna av alla a-kassor. Arbetslöshetskassorna betalar ut 80 procent av inkomsten upp till 18 700 kronor per månad. Med Psykologförbundets inkomstförsäkring, som ingår i medlemsavgiften, får du 80 procent av lönen upp till 50 000 kronor per månad i 120 ersättningsdagar. .
Läs mer Inkomstförsäkring

Försäkringsrådgivning

Psykologförbundet har tecknat avtal om personlig försäkrings- och pensionsrådgivning med Försäkringsstrategi för att du ska kunna få kvalificerad hjälp
Telefon: 08-440 54 60.

Seminarier

Förbundet erbjuder tillsammans med Saco seminarier i olika ämnen och med aktuella teman. Syftet är att förmedla kunskap, hjälp och stöd i yrkesrollen. Eller inspiration till dig som är nybliven chef.